4 còctels a base d’Orxata

L’orxata es una beguda molt refrescant creada a base de xufles, un tubercle  ric en moltes vitamines, que aporten molts beneficis al nostre organisme.

L’orxata sempre ha estat relacionada amb l’estiu. Segurament perquè es una beguda molt refrescant, però no obstant l’orxata es un tipus de beguda que es pot consumir durant tot l’any. Una beguda que es pot barrejar amb altres begudes o especies per crear veritables delícies. A continuació us presentem algunes d’elles, us convidem a provar-les hi ha desenvolupar la vostre creativitat gastronòmica.

1. Còctel de ginebre i orxata

Als qui els agrada més la festa i als qui no tant segur que algun cop han sentit a parlar dels »cubalibres». Doncs aquesta beguda barreja l’orxata amb alcohol per crear un nou concepte, sempre amb un estil valencià, on actualment es cultiva quasi tota la producció de xufla a la península ibèrica. La combinació es molt senzilla, es tracte de barrejar l’orxata i la ginebre, en un got gran amb gel i decorar el còctel amb una rodanxa de llimona per donar un últim toc més àcid.

 

2. Còctel d’orxata amb ron

Es tracta d’un altre còctel, que es creat a base de orxata i ron, amb un toc de canyella i un licor d’avellana. L’orxata es una beguda que combina molt bé amb diferents licors i especies. Com en aquest cas la canyella i el ron, amb un toc lleuger d’avellana. Una combinació perfecte per acabar el dia de la manera més dolça i agradable possible.

 

3. Còctel Rus blanc amb orxata

Es tracta del clàssic còctel rus blanc amb la combinació de l’orxata. Els ingredients s’introdueixen en el got en l’ordre escrit. Es tracta d’un tipus de còctel que no es sol trobar de forma habitual a les cocteleries, però que segur que et deixaràsorprès amb el gust deliciós que té. És un tipus de beguda molt fàcil de preparar e ideal per deixar sorprès a qualsevol convidat.

 

4. Còctel d’orxata i cava

Es tracta d’una combinació que no deixa indiferent. És una combinació dolça i molt rica en vitamines. Apart de tots els beneficis de l’orxata, se li sumen els beneficis del suc de taronja, obtenint un còctel realment boníssim. L’elaboració es molt senzilla:

Exprimim les taronges i es cola el suc (opcional). S’agafa una copa i se li tira gel picat. Es barreja a la coctelera l’orxata i el suc de taronja. Ho barregem una mica, tirar la barreja en el got i a continuació afegir el cava ben fred. Es barrejarà lleugerament i ja està llest per consumir-lo.